Diploma “Principatul Moldovei”

Sectia de radioamatorism din cadrul Clubului Sporturilor Tehnico-Aplicative Suceava (YO8KGA) a initiat o frumoasa actiune menita sa marcheze implinirea a 660 de ani de la prima atestare documentara a Principatului Moldovei ca entitate statala de sine statatoare si independenta sub domnia voievodului Bogdan I.

Cu acest prilej radioamatorii pot obtine o frumoasa diploma a carei conditii de obtinere sunt prezentate mai jos.
INVITATIE

Pe durata actiunii va fi activ indicativul special YR660BOG care va fi operat de catre radioamatori din judetele Moldovei (districtul radio 8).

Organizatorii actiunii doresc sa ii multumeasca pe aceasta cale domnului Stefan FENYO (YO3JW) pentru sprijinul deosebit acordat la realizarea diplomei omagiale.

Invitam radioamatorii de pe intreg mapamondul sa realizeze conditiile de obtinere a acestei frumoase diplome.

Cu stima,
Cristian TOSU – YO8CT

Diploma “Principatul Moldovei”:
Emitent : C.S.T.A. Suceava – Secţia de radioamatorism – YO8KGA
Perioada de desfăşurare : 14 sept. 2020, ora 000 – 27 sept. 2020, ora 2359
În această perioadă va fi activ indicativul special YR660BOG.
Moduri de lucru: SSB, CW, mixt (ssb + cw)
Benzi de lucru: 80 m şi 40 m
Condiţii de obţinere a diplomei:
Pentru obţinerea diplomei sunt necesare un număr de 60 de legături efectuate cu staţii din judeţele (conform actualei organizări administrative):
– Suceava, Neamţ, Bacău, Vaslui, Iaşi, Botoşani – districtul 8
În următoarele condiţii:
– realizarea a cel puţin o legătură cu indicativul special YR660BOG, în oricare mod de lucru şi în oricare din benzile de lucru menţionate;
– realizarea a cel puţin o legătură cu indicativul YO8KGA, în oricare mod de lucru şi în oricare din benzile de lucru menţionate;
– realizarea de legături cu staţii din judeţele menţionate mai sus; cu aceeaşi staţie se poate lucra o singură dată pe zi, indiferent de bandă şi mod de lucru.
Diploma se acorda tuturor radioamatorilor autorizaţi care îndeplinesc condiţiile de acordare, inclusiv radioamatorilor receptori.
Solicitarea diplomei se va face în maxim 15 zile de la data finalizării perioadei de desfăşurare a acţiunii prin trimiterea logurilor solicitanţilor pe adresa de mail:
yo7gdb@yahoo.com. Logurile vor fi realizate in format cabrilio (.cbr sau .log).
Diploma este gratuită. Pentru cei care doresc diploma tipărită, vor face aceasta menţiune în mail, comunicandu-se adresa la care sa fie expediata de catre organizatori.
Manager Diplomă : YO7GDB – Mugurel Creangă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*