BILANT 2019

PROCES VERBAL  Nr. 1

Încheiat astăzi 19.01.2020 în  Adunarea Generală  ordinară a membrilor fondatori.

Sunt prezenti: Pantilimon Marius –presedintele clubului, Marton Alexandru, Campurean Nicolae, Florin Firescu, Angelescu Paul, Pantilimon Gheorghe, Cucu Amalia, Donca Mircea.

Adunarea generala este statutara.

Au participat ca delegati radioamatori de la , Simeria,Hateg, Hunedoara, Deva, Petrosani, Turda si Bucuresti.

Domnul Suta Ovidiu, în calitate de secretar declară deschise lucrările adunării generale ordinare.

ORDINEA DE ZI:

 1. Informarea consiliului director privind activitatea desfasurata in anul 2019.
 2. Prezentarea realizarii bugetului si a bilantului contabil pentru anul 2019.
 3. Aprobarea activitatii consiliului director pentru anul 2019.
 4. Prezentarea si aprobarea planului de masuri pentru anul 2020.
 5. Prezentarea si aprobarea bugetului pentru anul 2020.
 6. Aprobarea delegatilor pentru Adunarea Generala a FRR.

Dupa fiecare punct din ordinea de zi vor avea loc discutii.

 1. Probleme organizatorice.
 2. Aprobarea calendarului sportiv.
 3. Validarea candidatilor Donca Marius si Popa Dorian ca membri in Consiliul Director.
 4. Aprobarea cererii de inscriere ca membru al clubului a D-nului Lasconi Ovidiu Cristinel – YO2CK.

11.Discutii libere.

Se supune la vot si se aproba in unanimitate Informarea prezentata de consiliul director.

Se supune la vot si se aproba in unanimitate realizarea Bugetului  pentru anul 2019  si planul de buget pentru anul 2020.

Se supune la vot si se aproba Calendarul Sportiv pentru anul 2020.

Se valideaza ca membri in Consiliul Director a D-mnilor Donca Marius si Popa Droian cu vot in unanimitate.

Se aproba ca delegat la adunarea generala a FRR  a domnului Suta Ovidiu.

S-a votat in unanimitate ca d-nului Dragulescu Emil YO12BMK  sa i se ridice sanctiunea de avertisment primita, datorita activitatii bune desfasurata de la sanctionare si pana acum.

Florin Firescu a propus sa fie intocmit un material documentar privind necesitatea si modul de extindere a retelei de repetoare pentru acoperirea intregului judet, folosind capabilitatile retelei ROLink. Se propune instalarea a doua noduri la Petrosani si Brad.

In legatura cu repetorul de la Brad, se vor face verificari privind stadiul functionarii acestuia.

Suta Ovidiu sustine activarea lucrului de la baza de concursuri Muncelu Mic si folosirea indicativelor speciale.

Vom continua organizarea retelei de urgenta in colaborare cu ISU.

Cotizaţia de membru pentru anul 2020 va fi in continuare de 50 lei pentru cei cu venituri şi 10 lei pentru membrii fără venituri.

Se stabileste ca plata cotizatiei pentru anul curent sa se faca pana la data de 30 martie.

Probleme organizatorice

 1. S-a aprobat in unanimitate cererea D-nului Lasconi Ovidiui – YO2CK ca membru al clubului.

Ordinea de zi fiind epuizată, adunarea se declară închisă şi se mulţumeşte celor prezenţi pentru participare.

INFORMARE  PRIVIND ACTIVITATEA IN ANUL 2019

PROBLEME ORGANIZATORICE.

Numarul membrilor clubului a scazut la 75, dintre care 49 sunt si membri legitimati FRR. In ultimii 2 ani un numar de 3 radioamatori nu si-au mai platit cotizatia. Acestia sunt:

 

ARTENE IONUT YO2LVM
IONESCU POMPILIAN YO2MFA
NAICU MARIUS YO6PNM

iar in anul 2019 nu si-au platit cotizatia 20 de radioamatori. Trebuie sa stim ca activitatea clubului se desfasoara doar cu fondurile adunate din cotizatii. Desi conducerea clubului apeleaza la structurile locale pentru asigurarea finantarii activitatilor clubului, nu se reuseste, ce se obtine sunt mici contributii in premii din obiecte si echipament sportive pentru copii ce participa la concursurile ARDF.  Un mare merit in aceasta privinta il are D-nul Florin Firescu care ne asigura spatial de desfasurare si utilitatile, altfel clubul nu ar putea functiona.

Avem un numar de 5 arbitri autorizati si 2 antrenori. Desi numarul membrilor este in scadere fata de anii anteriori constatam ca membrii existenti sunt cei activi atat in benzile de radioamatori cat si in activitatile desfasurate de club.

In anul 2019 datorita unor actiuni defaimatoare la adresa clubului d-nul Corseanschi Liviu YO2LEO a fost exclus din randul membrilor clubului. Totodata d-nul Dragulescu Emil YO12BMK a fost sanctionat cu avertisment. Cu aceasta ocazie, datorita activitatii bune desfasurata de la sanctionare si pana acum, Consiliul Director propune adunarii generale ridicarea sanctiunii acestuia.

Continuam protocoalele de colaborare cu Colegiul Tehnic Transilvania din Deva cu sprijinul D-lui Urcan Viorel YO2LHX, cu Scoala Generala din Vetel, prin D-na directoare Oprean Cristiana, Palatul Copiilor din Deva prin prof. Cucu Amalia, Scoala Generala din Baita prin director Crisan Dorin si cu Gradinita nr. 7 Deva prin director Mirescu Iustina. In baza acestor protocoale am realizat actiuni comune la

care au participat peste 400 de copii si elevi. Un protocol deosebit de colaborare il reprezinta cel cu DHS CLUB, pentru activitati in ramura SPORTUL PENTRU TOTI, unde s-au organizat concursuri locale in 38 de judete, precum si finala concursului de biciclete ,,CUPA DHS – VIATA IN MISCARE” . La aceste concursuri s-au prezentat peste 1900 de participanti copii si indrumatori.

Pentru o mai buna colaborare cu ISU Hunedoara, in 2020 responsabilul retelei de urgent este propus Suta Ovidiu YO2OS. In anul 2020 se va actualiza lista cu radioamatorii din reteaua locala de urgent, iar aceasta va fi comunicata ISU Hunedoara.

Cu sprijinul D-nului Lasconi Cristi – YO2CK avem echipamentul complet pentru conexiunea la RO-Link. Antena pentru echipament a fost confectionata de Paul YO2CXJ iar din fondurile clubului am achizitionat sursa de alimentare in valoare de 100 lei. Acesta a fost pus in functiune acum nu de mult timp si aduce astfel si repetorul nostru in zona de activitate a nodurilor conectate la internet. In continuare serverul de echolink este nefunctional.

In anul 2019 nu au fost necesare interventii pentru buna functionare a repetorului YO2KAR-1. D-nul  Hora Marcel YO2BJZ asigura in caz de nevoie asistenta si interventiile.

In anul 2019 s-a achizitionat o placa video, in valoare de 340 lei pentru PC-ul ce asigura redactarea documentelor clubului precum si evidenta logului, comunicarea pe internet si actualizarea continutului site-ului CS Silver Fox.

Biroul de diplome si QSL a functionat normal fiind coordonat de catre d-l Marton Alexandru YO2LAN si d-l Suta Ovidiu YO2OS.  Pentru activitatea biroului s-a cheltuit aproximativ 450 lei.

Facem urmatoarele precizari in urma constatarilor efectuate cu ocazia desfasurarii acestei activitati:
– De la club expediem cartile de confirmare primite de la membrii clubului atunci cand avem format un pachet rezonabil de minim 20 grame. O expeditie internationala de 20 de gr costa 5 lei. In situatia in care pe o anumita destinatie, in cursul anului nu s-au adunat QSL in greutatea amintita, acestea se vor expedia la sfarsitul anului.

Pentru usurarea cartarii QSL-urilor trebuie respectate o serie de reguli:

– Cartile de confirmare prezentate vor fi sortate pe tari, iar cele cu destinatie YO pe judete.
– Cartile de confirmare prezentate vor fi expediate doar catre birourile de diploma si QSL-uri nationale. Nu expediem QSL-uri catre QSL manageri sau la adrese individuale.

Aceste reguli sunt necesare deoarece activitatea de QSL manager ocupa foarte mult timp si desi am facut apel la membri pentru a se oferi voluntari, acest lucru nu s-a intamplat.

Mentinem in continuare casuta postala a clubului C.P.24 O.P.1 DEVA. Abonamentul acesteia, in valoare de aproximativ 290 lei a fost platit pentru anul 2020. Incurajam toti membrii clubului sa foloseasca aceasta adresa pentru corespondenta lor in activitatea de radioamator deoarece este o adresa simpla, usor de inteles pentru corespondentii straini, este sigura, nu depinde de factorul postal. Prin grija secretarului YO2OS si a d-nului Florin Firescu YO2MFH aceasta este consultata periodic, iar corespondenta se adduce la club.

In anul 2019 site-ul clubului www.cssilverfox.ro a fost activat sustinut pentru a reflecta activitatile desfasurate de club, pentru informarea membrilor si popularizarea activitatii acestora pe plan national si international. Pentru exemplificare doar anul acesta site-ul nostru a fost accesat de peste 62000 de ori.

La Cupa Silver Fox ce s-a desfasurat in decembrie am avut o participare foarte buna. Au participat 37 de radioamatori din tara si 12 membri ai clubului nostrum. Multumim pe aceasta cale radioamatorilor hunedoreni care s-au mobilizat si au participat in numar mare pentru sustinerea concursului. Amintim aici participantii hunedoreni:

1 YP30MTG POPA GHEORGHE
2 YO2DD JULA DOREL
3 YO5AXF NEMES CAROL
4 YO2AA DOBOLI B. GRATIEL
5 YO3AAJ VASILE CAPRARU
6 YO2KBE RADIOCLUB MUNICIPAL PETROSANI
7 YO2CXJ ANGELESCU PAUL
8 YO2QY ZAMONITA MIHAI
9 YO2KAR CS SILVER FOX
10 YO2LAN MARTON ZOLTAN ALEXANDRU
11 YO2MHJ GEORGESCU VIOREL
12 YO2OS SUTA IOAN OVIDIU
13 YP30MTG POPA GHEORGHE

Concurenti din tara au fost in numar de 37 dintre care 24 si in telegrafie. Consiliul director s-a ingrijit pentru confectionarea diplomelor si pregatirea cupelor pentru castigatori si participanti.

Cu sprijinul lui Mihai Carol YO2LXW, Zamonita Mihai YO2QY, Angelescu Paul YO2CXJ QTC-ul radioamatorilor Hunedoreni se desfasoara cu regularitate conform programului.    Din pacate sunt putini radioamatori care confirma prezenta, chiar daca asculta emisiunea. Ganditi -va ca pentru o emisiune QTC se depune o munca sustinuta. Satisfactia celor care fac aceste emisiuni este confirmarea prezentei. Faceti audieri colective acolo unde se poate. Confirmati prezenta celor care asculta, chiar daca nu sunt radioamatori autorizati. Sa speram ca odata cu activarea nodului de ROlink numarul ascultatorilor va creste.

Simpozionul radioamatorilor hunedoreni a fost organizat sub noua forma stabilita de Consiliul Director al Clubului Silver Fox. Aici mentionam ajutorul primit din partea d-lui director al centrului Cultural Dragan Muntean Cristian Fodor, prin bunavointa caruia s-a asigurat spatiul pentru desfasurarea lucrarilor.

Simpozionul programat pentru luna mai 2019 s-a organizat in acelasi format. Activitatea simpozionului a fost popularizata pe site-ul clubului si prin site-ul www.radioamator.ro site-ul cu cea mai mare audienta la nivel national pentru popularizarea activitatii de radioamator in YO.

In anul 2019, ca de fiecare data, prin contributia majora a d-lui Angelescu Paul YO2CXJ, SIMPO PARANG a fost bine organizat. Organizatorii au depus un efort deosebit pentru asigurarea conditiilor de desfasurare. De data aceasta spatiul avut la dispozitie a fost ocupat aproape la maxim. Au fost cateva situatii de radioamatori care, datorita unor situatii personale deosebite nu au mai putut fi prezenti, altfel locatia ar fi fost ocupata 100%.

Dorim ca in anul 2020 sa activam mai mult din locatia noastra de concursuri de la Muncelu Mic si aici solicitam participarea in numar cat mai mare a membrilor nostri. Avem toate conditiile acolo, locatie foarte buna dpdv al degajarii antenelor, spatiu suficient, energie electrica si liniste radio. Toate acestea pot duce la un trafic radio interesant cu obtinerea de rezultate frumoase chiar si in aceste conditii actuale de propagare. In anul 2019, de la baza de concurs Muncelul Mic, nu s-a lucrat.

In anul 2020 dorim activarea indicativelor special solicitate prin traditie de catre club respective YP2GEO si YQ2WFF. Reusita din anii anteriori cand au fost realizate mii de legaturi in timp foarte scurt trebuie sa ne mobilizeze membrii clubului pentru depasirea numarului de legaturi si cresterea astfel a popularitatii clubului in tara si pe plan international. Avem conditii pentru aceasta, membrii nostril sunt cu mare experienta de traffic si sunt dotati cu tehnica performanta.

Este mentinuta o legatura permanenta cu membrii clubului prin adresele de e-mail sau telefon in legatura cu actiunile organizate si cu ajutorul ce poate fi acordat de catre conducerea clubului. Dorim sa realizati ca nimeni de la CS. SILVER FOX nu este salariat, deci toti fac activitate de voluntariat. Daca fiecare membru al clubului, contribuie cu ceva, activitatea generala va fi mai buna. Aceasta stare de colaborare trebuie sa fie permanenta si multilaterala.

Evidentiem aici contributia deosebita a d-nului Aurel – YO2LBB din Hateg, care a donat clubului un calculator cu tot cu imprimanta, documentatie, bibliografie tehnica specifica si multe componente.

Am constatat ca valoarea taxelor si cotizatiilor incasate, nu a scazut, dar mai avem membrii ai clubului care nu au achitat cotizatia pentru anul  2019. Pentru anul 2020 valoarea cotizatiei a ramas aceeasi ca si anul trecut, respectiv pentru persoanele cu venituri 50 lei iar pentru cei fara venituri (copii) 10 lei.

Foarte important este faptul ca mentinem relatiile de colaborare cu diferite structuri ale administratiei locale si de stat precum si cu structuri din domeniul social si economic. Rezultatele acestor colaborari le-am simtit la oraganizarea si desfasurarea concursurilor, simpozioanelor si a altor activitati specifice.
Am reusit sa organizam mai bine compartimentele pe activitati si in special atragerea mai multor persoane pentru colectivele de lucru. Un compartiment care a desfasurat o activitate buna si continua a fost cel competitional condus de Dl. Firescu Florin, Cucu Amalia si Fratilescu Mariana, care au mobilizat multi colaboratori in organizarea si desfasurarea competitiilor precum si in pregatirea sportivilor. Dar si aici trebuie sa atragem mai multi participanti la concursurile de orientare si sportul pentru toti. Si mai multi colaboratori din sectiile respective. Este de mentionat faptul ca, sportivi de la sectia de orientare au participat la organizarea si arbitrarea concursurilor nationale de RGA. Trebuie sa facem concursuri in scoli pentru a atrage elevii la practicarea sportului.

Compartimentul de trafic radio condus de D-l Marton Alexandru YO2LAN a actionat constant pentru atragerea si participarea radioamatorilor in concursuri si a organizat participarea statiei colective YO2KAR la 26 concursuri interne si internationale.

ACTIVITATEA COMPETITIONALA.

In domeniul ARDF Pantilimon Marius YO2CWR si Firescu Florin YO2MFH au sustinut organizarea concursurilor din acest deomeniu, conform calendarului competitional sportiv din care amintim pe cele mai importante Cupa Decebal si Cupa Silver Fox.

In baza calendarului sportiv, CS SILVER FOX a coordonat, desfasurat si finantat un numar de 2 concursuri nationale de radio-orientare – Cupa Decebal si Cupa Silver Fox.- un concurs national de unde scurte -Cupa Silver Fox, si 3 competitii de masa la orientare (Cupa Silvicultorului, Cupa Orientarea pentru Toti, Cupa ProNatura) actiuni organizate in cadrul manifestarilor Sportul Pentru Toti. Numarul total de participanti la actiunile organizate de asociatie in anul 2019 a fost de aproximativ 600 (ambele sexe), numar din care un procent de aprox. 70% au fost tineri cu varsta cuprinsa intre 10 si 20 de ani. Referitor la aceste procente, clubul isi propune pe anul 2020, sa atraga printr-o publicitate mai ,,agresiva” si o mai buna organizare un numar mai mare de persoane cu varsta de peste 20 de ani.

In anul 2019 YO2KAR a obtinut inca 3 prefixe de tari noi confirmate ajungand astfel in clasamentul YODXCLUB la 230 de entitati, urcand astfel in clasamentul YO pe locul 167 si pe locul 10 intre radiocluburi, iar in clasamentul diplomelor YO pe locul 56 si pe locul 4 intre radiocluburi. Rugam membrii clubului sa se preocupe si in continuare pentru obtinerea de noi entitati pentru indicativul clubului astfel ca acesta sa urce in clasament in continuare. Avem lucrate 33 de entitati de la care inca nu am primit confirmari (QSL sau electronic, 4 din ele prin ClubLog : Chile, Laos, Panama, Saint Pierre & Miquelin). Aceste entitati pot fi confirmate in functie de posibilitatile financiare ale clubului, urcand in clasamentul YODXCLUB pe pozitia 128 si 9 intre cluburi.

Pentru a intra si in clasamentul diplomelor straine, unde deocamdata nu figuram, putem obtine un numar important de diploma de pe site-ul eQSL, daca ne crestem calitatea de membru la nivelul Bronz prin plata unei taxe pe an de 12 dolari.

Multumim radioamatorilor care ne-au transmis informatii despre activitatea lor.

Prezenta informare reprezinta o trecere in revista a activitatii desfasurate de sectiile clubului pe parcursul anului 2019, dorind sa fie o analiza corecta si realista, analiza in urma careia Adunarea Generala sa propuna solutii eligibile pentru eficientizarea programelor aplicate si imbunatatirea rezultatelor practice.

BAZA MATERIALA
Sediu din municipiul Deva, compus din doua camere in suprafata totala de 35 m.p.
Baza de concurs la Muncelul Mic, compus din 3 camere in suprafata totala de 50 m.p.
Trx. I.C. 746 PRO
Antena D.P. la inaltimea de 35 m.
Amplificator 700 W HM- numai pentru baza de la Muncelul Mic.
Trx UUS Cleqq FM-12.
4 calculatoare.
Instalatia pentru RO LINK si cea pentru ECHO LINK
Aparatura de masura si control
Aparatura de emisie-receptie pentru orientare radio.
Mobilierul necesar pentru birouri si biroul de QSL.
Biblioteca.
Repetoarele clubului: R0 – YO2KAR-1 amplasament dealul NUCET Deva
Indicativul, numar telefon si adresa e-mail ale responsabilului statiei de club:
Pentru YO2KAR – Suta Ovidiu YO2OS cssilverfox@yahoo.com, tel. 0722407098.

Ajutor responsabil – Marton Zoltan Alexadru cssilverfox@yahoo.com, 0722
Responsabilul retelei locale de urgenta:
SUTA OVIDIU – YO2OS e-mail ovi.yo2os@gmail.com tel. 0722407098, Deva.
Ajutor responsabil retea urgenta:
ANGELESCU PAUL- GINEL – YO2CXJ e-mail yo2cxj@yahoo.com tel. 0736047414 Deva si Petrosani.
Repetor YO2KAR-1

Amplasament: Localitatea Deva, Judetul Hunedoara
QTH locator: KN15KV
Canal: RV48 (R0)
Fin/Fout [MHz]: 145.6000 / 145.0000
Antena: Ground Plane
Putere [W]: 10W
Acoperire: Localitatea Deva si zonele limitrofe
Responsabil tehnic: CS Silver Fox Deva – YO2BJZ, Marcel
Singurele programe acceptate au fost cele intocmite catre Directia de Sport a Judetului Hunedoara dar numai pentru activitate competitionala, si de catre Primaria Deva pentru actiunile organizate in comun. Directia Judeteana de Sport a asigurat sponsorizarea pentru mai multe concursuri din cadrul ramurii Sportul pentru Toti.
Am avut sponsorizari in produse pentru premii atribuite cu ocazia competitiilor. Deoarece nu avem acordul de nominalizare al sponsorilor, nu vom face acest lucru dar, le multumim.

In anul 2019 nu am avut planificat si nici nu am facut cheltuieli pentru salarizarea sau premierea aparatului de conducere al clubului. Toata activitatea se desfasoara pe baza de voluntariat.

ORGANIGRAMA CLUBULUI

In conformitate cu Art. 4 Din Statutul Clubului Sportiv Silver Fox, functionam cu următoarele secţii pe ramuri de sport:
1. Radioamatorism ;
2. Orientare Turistică ;
3. Sport de masă.
Consiliul Director:
Presedinte Pantilimon Marius -YO2CWR
Director trafic radio Marton Alexandru -YO2LAN
Director pentru sectia radio-orientare invatamant si tineret Firescu Florin -YO2MFH
Director tehnic Angelescu Paul -YO2CXJ
Director comunicare si relatii Campureanu Nicolae -YO2LQH
Director Economic
Secretar Suta Ovidiu -YO2OS
Pentru o mai buna organiazare si functionare a activitatii, Adunarea Generala a mai stabilit :
Responsabil birou diplome si QSL Marton Alexandru YO2LAN
Responsabili QTC: Mihai Carol -YO2LXW, ZAMONITA MIHAI – YO2QI, Angelescu Paul YO2CXJ
Responsabili pe zone:
Lupeni – Uricani Ardeleanu Ioan -YO2LCQ
Petrosani- Angelescu Paul YO2CXJ
Brad- Iga Aurel- YO2CXK
Hunedoara – Mihai Carol -YO2LXW

Prezentam in sinteza activitatea sectiei de radioamatorism.
1. Numarul sportivilor radioamatori legitimati, juniori si seniori: 76
2. Conducerea activitatii sectiei de radio. Date contact.
MARTON ZOLTAN-ALEXANDRU YO2LAN cl. I
Deva, BD. N. Balcescu, bl. 2, ap 83, jud. Hunedoara
Tel. 0744325765 E-mail yo2lan@yahoo.com
3. Clasificarea sportiva/categoria detinuta de membrii inscrisi sau alte titluri detinute de acestia.
Antrenor emerit =1
Antrenori cl. IV= 2
Maestru emerit =1
Maestrii sport =2
YO DX CLUB =6
CL. I =18
CL. II =17
CL. III =21
4Categorii sportive abordate la sectia radio: RGA, CREATIE TEHNICA, TRAFIC U.S. SAU U.U.S.
6. Competitii sportive, simpozioane, expuneri sau alte activitati pe profil organizate de sectia radio in 2019 pentru promovarea acestei ramuri sportive.
COMPETITII SPORTIVE ORGANIZATE:
Cupa SILVER FOX US
Cupa SILVER FOX RGA
Cupa DECEBAL RGA
Concurs de selectie RGA

Cupa ,,CETATII” la Orientare Turistica

Cupa DHS la sportul pentru toti.
SIMPOZION  YO2HD

SIMPOZION  PARANG
Sase proiecte de parteneriat
Emisiune saptamanala de QTC YO2/HD
7. Rezultate ale sectiei radio in 2019.
LA US am participat la urmatoarele concursuri:
1. Cupa elevilor
2. Memorial YO
3. Memorial YO9WL
4. Cupa Martisorului
6. Cupa Moldovei
8. Cupa Carasului
9. Cupa Brailei – locul I

10 Cupa Galatiului
11. Cupa Mun. Campina.
12. Camp. National US telefonie
13. Concursul Bucuresti
14. Cupa 25 octombrie.
16. La multi ani YO                                                                                                                  17. Camp. National CW                                                                                            18. Cupa Jandarmeriei
19. YO DX CONTEST

20 Memorial YO2RA

21 Cupa 1 Decembrie

 1. Cupa Timisului
 2. Cupa Teleorman

La UUS am participat la urmatoarele concursuri:
1. Campionatul National UUS 144 Mhz.
2. YO DX UUS 144 Mhz.

Deva 19.01.2020
PRESEDINTE
Prof. Marius Pantilimon YO2CWR

CLUBUL  SPORTIV    SILVER FOX DEVA                                                                           CONSILIUL DIRECTOR

 

 

PLAN DE MASURI  PENTRU ANUL  2020

           Probleme organizatorice,

Pentru anul 2020 stabilim urmatoarele obiective:

-o mai buna organizare a activitatilor pe compartimente.

-marirea numarului de  membrii ai clubului.

-o mai buna colaborare cu responsabilii de zone, astfel ca toti radioamatorii sa cunoasca activitatile noastre si sa fie atrasi in activitatea curenta si de perspectiva.

-emisiunea de QTC, va continua.

-organizarea Simpozionului YO2HD.. Modul de organizare al simpozionului va fi comunicat ulterior

– vom sprijinii Radioclubul YO2KBE pentru organizarea simpozionului radioamatorilor din Valea Jiului – Parang 2020

-vom continua informarea radioamatorilor membrii ai clubului cu date despre concursuri, regulamente,  rezultate ale concursurilor si alte aspecte ale activitatii noastre, prin site-ul clubului.

– vom sprijinii radioamatorii pentru obtinerea calificarilor sportive;

– vom mentine in stare de functionare echipamentele radio si PC ale clubului.

– vom diversifica modurile de lucru de la statia radeio a clubului si in modurile digitale, unde la ora actuala desi ne confruntam cu o slaba propagare, se pot obtine rezultate frumoase.

– vom sprijinii membrii clubului pentru nominalizarea pe site-ul QRZ.com si eQSL.cc si Call Book – YO.

– vom sprijini membrii clubului sa-si realizeze antene performante, alte echipamente, precum si cu ajutor fizic necesar instalarii echipamentelor astfel incat un numar tot mai mare de membri sa poata sa-si activeze Shack-urilor proprii sis a participle astfel in eter in numar cat mai mare. In present circa 20 de radioamatori din judet sunt active din cei 75 aflati in evidenta.

Pentru realizarea prevederilor planului nostru de masuri vom colabora cu Inspectoratul Scolar Judetean, Primaria Municipiului Deva, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport si alte institutii de nivel judetean si municipal.

            Activitate competitionala.

-Se va participa  la competitiile principale  inscrise in calendarul sportiv al FRR si FRO.

-Vom organiza cea de a 44-a  editie a concursului national de RGA – CUPA DECEBAL.

– Vom colabora in continuare cu DHS pentru organizarea unor concursuri specifice.

-Vor fi  organizate in conditii mai bune  concursurile proprii, in conformitate cu prevederile calendarului sportiv.

-Vom colabora la organizarea celei de a 11 -a editii   a actiunii GALA CAMPIONILOR la RGA.

– Vor fi tiparite QSL-uri si diplome, pentru actiunile respective.

             Baza materiala.

Avem in vedere urmatoarele obiective:

– Mentinerea repetorului YO2KAR-1 in stare de functionare.

-Vom continua  construirea si cumpararea de  aparatură noua, necesara pentru concursurile de RGA,  pentru necesarul clubului.

Pentru activitatea biroului de diplome si QSL vom asigura bugetul pentru anul 2020. Biroul nostru  de diplome si QSL va fi in continuare disponibil pentru toti radioamatorii din judet.

– Vom sprijinii in continuare radioamatorii pentru achizitionarea de aparatura de trafic.

– Vom continua amenajarea  spatiului concesionat la Muncelul Mic.

-Va fi organizata campania pentru strangerea de fonduri din sponsorizari, atat de la societătile comerciale  si din sponsorizarile individuale,  respectiv cei 2 % .

Vom studia in continuare diverse posibilitati de realizare a unor venituri proprii mai mari, avand in vedere ca deocamdata singurele venituri sunt cele obtinute din cotizatiile membrilor.

Bugetul pentru anul 2020 va putea  suferi modificari în raport de realizarea veniturilor si de necesitătile curente. Nu vor putea fi schimbate destinatiile surselor provenite din subventii  şi sponsorizari cu destinatie precisa.

 Deva la  19.01.2020                                                  PRESEDINTE                                                                                                                               Prof. Marius Pantilimon

PLANUL DE VENITURI ŞI CHELTUIELI PENTRU ANUL  2019

 VENITURI  

                                    Planificat      

                                    TOTAL VENITURI                            5.000

                                     Realizat

                                   TOTAL VENITURI                            2.940

CHELTUIELI

                                    Planificat

                                    TOTAL CHELTUIELI           5.000

                                   Realizat

                                   TOTAL CHELTUIELI           2.940

 • Taxele catre FRR, taxa de club, taxa de membru, taxa IARU = 1721,90 LEI
 • Abonamentul casutei postale = 290 LEI
 • Chiria domeniului site-ului clubului = 85 LEI
 • Expeditii QSL, diplome, cupe = 453 LEI
 • Reparatii PC (placa video) = 290 lei
 • Sursa statie RO Link = 100 lei

PLANUL DE VENITURI SI CHELTUIELI PENTRU ANUL 2020

VENITURI  

                                    Planificat      

                                    TOTAL VENITURI                            3.550 lei

 CHELTUIELI

                                    Planificat

                                    TOTAL CHELTUIELI           3.550 lei

                                                                                  PRESEDINTE

                                                                       prof. Marius Pantilimon

Pentru conformitate, secretar

Suta Ovidiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*