Organizare sesiune radioamatori DRT/426/27.02.2023

Stimate domnule Pantilimon Marius

Stimate domnule Șuta Ovidiu,

Referitor la informațiile cerute de dumneavoastră în adresa transmisă electronic cătreAutoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) , Direcția Regională Timiș, înregistrată cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:

  1. Sesiunea de examinare în vederea obținerii certificatului de radioamator, solicitată de către Clubul Sportiv Silver Fox, a fost stabilită și va avea loc în data de 05.04.2023, ora 12.00 la sediul menționat în cerere, localitatea Deva, Str. Mihai Eminescu nr. 17, Jud. Hunedoara.
  1. Documentele necesare pentru înscrierea la examen pot fi găsite pe pagina de internet a ANCOM, Ancom – Radioamatori. Aceste documente, completate, vor fi trimise pe adresa ANCOM, Direcția Regională Timiș, Timișoara, Str. Horia nr. 24 până cel târziu 30.03.2023, ultima zi de înscriere la examen.
  1. Totodată, în secțiunea  Ancom – Radioamatori puteți găsi toate informațiile legate de înscriere la sesiunea de examinare în vederea obținerii certificatului de radioamator precum și bibliografia de examinare.

Cu stimă,

p.PREȘEDINTE

                                                            Viorel Ioan BOTA

                                             Director Direcția Regională Timiș

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații (ANCOM) care promovează interesele utilizatorilor de servicii prin promovarea concurenței și inovației pe piețele comunicațiilor electronice și serviciilor poștale, administrarea pro-competitivă a resurselor limitate (spectru radio, resurse de numerotație și resurse tehnice asociate), încurajarea investițiilor eficiente în rețele și infrastructuri și promovarea conectivității ultrarapide. Pentru mai multe detalii despre activitatea ANCOM vizitați www.ancom.rowww.portabilitate.ro și www.veritel.ro. Pentru a testa și monitoriza calitatea serviciului de internet, accesați www.netograf.roPentru a consulta acoperirea cu semnal mobil a localităților, drumurilor naționale și județene din România, accesați www.aisemnal.ro[1]

Ana-Maria PEȚENCHEA,

Tehnician

Serviciul Autorizări

Direcția Regională Timiș

__________________________________

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii

Direcția Regională Timiș, Timișoara, Str. Horia Nr. 24, jud.Timiș

Tel.: +40 372 845 879, +40 732 005 905

E-mail: anamaria.petenchea@ancom.ro
www.ancom.ro